petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim susretima viđamo dosta pogodaka

U okviru 3. kola šampionske grupe 1. Lige Češke odigraće se meč između Viktorije Plzen i Sparte iz Praga koji je na programu od tačno 16 časova.

Viktoria Plzen stiže na ovaj susret kao prvoplasirani tim na tabeli pošto je od početka sezone osvojila ukupno 76 bodova, ostvarivši 23 pobede, 7 remija i 2 poraza.

Sa druge strane, Sparta Prag ima 6 bodova manje i trenutno zauzima 3. poziciju. Na ukupno 32 odigrane utakmice ovaj tim je upisao 21 pobedu, 7 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Plzen – Sparta Prague (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima tu zaista ne treba trošiti reči. Samo na poslednjih 7 utakmica Viktorija i Sparta su uspeli da postignu ukupno 26 pogodaka ili u proseku čak 3,7 gola po meču, a pritom su svih sedam puta bili dobitni tipovi “GG“ (1,65), “3+“ (1,75) pa samim tim i kombinacija – “GG3+“ (2,05). Hoće li češki prvoligaši biti efikasni i na današnjem meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje