ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na početku šampionata, favorizovani gost bez sedam igrača

U okviru drugog kola Estonske Prve lige, od 18 časova, ekipa Nomme Kalju sastaje se sa najpoznatijim timom Estonije – Flora Tallin.

U uvodnom kolu Nomme Kalju je remizirao sa ekipom Talinna Kalev 0:0 u gostima i na solidan način započela ovu sezonu, prošlu su završili na 4.mestu, a naročito dobre rezultate su ostvarili na domaćem terenu gde su u prošloj sezoni ostvarili učinak od 12 pobeda, 2 remija i 4 poraz uz gol razliku 35:11. Danas će im faliti važan veznjak iz prošle sezone Gussev (32u/6g), K.Paur (35u/9g – treći strelac prošle sezone) i defanzivac Avilov (9u/4g).

Kada se radi o ekipi Flore iz Talina, oni su u uvodnom meču sezone slavili lako sa 4:0 protiv slabašnog tima Laagri, a prošle sezone osvojili su titulu sa dominantnim partijama, ali su upravo na gostovanju kod današnjeg rivala doživeli poraz u sezoni. Ono što će danas biti problem za njih jesu izostnaci semorice igrača, neki od njih izuzetno bitni u šampionskom timu: defanzivac Lilander (36u/1g – najstandardniji defanzivac prošle sezone), Purg (29u/5g odbrana), Lukka (16u/0g odbrana), Lipp (9u/0g odbrana), Jerviste (11u/0g sredina), M. Järviste (11u/0g sredina), M. Soomets (35u/1g najstandardniji igrač sredine terena)

Kao što smo rekli domaći tim je savladao šampiona prošle godine na domaćem terenu, a i danas očekujemo nešto tvrđi meč i pristup meču, pa je po nama ovo idealna situacija za igru I0-1&II0-2 (1,78)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje