subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 10 susreta su postigli čak 46 golova!

Ekipe Alianza FC i Atletico Marte sastaće se u noći između srede i četvrtka, od 2 sata i 30 minuta, a u pitanju je utakmica 5. kola prvenstva El Salvadora – Primera Division.

Alianza FC je u prva četiri kola Clausure ostvarila 3 pobede i 1 remi zbog čega sada leži na liderskoj poziciji sa ukupno 10 bodova.

Atletico Marte je sa druge strane upisao 3 remija i 1 poraz te na ovo gostovanje stiže sa 3 poena, tj. kao devetoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Alianza FC – Atletico Marte (www.flashscore.com)

Međusobni okršaji ovih dveju ekipa su praktično postali prepoznatljivi po punim mrežama s obzirom da su na poslednjih 10 utakmica Alianza FC i Atletico Marte postigli ukupno 46 golova ili u proseku čak 4,6 gola po meču. Samim tim ne čudi podatak da je tip “3+“ (1,60) bio dobitan svih 10 puta, dok smo tipove “GG“ (2,20) i “GG3+“ (2,60) mogli da naplatimo na čak 8 utakmica. Hoće li tako biti i večeras?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje