utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 6 susreta su postigli samo 5 golova

Sa početkom od 17 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 22. kola ruske PFL (Grupa 2) u kojoj će Torpedo Vladimir ugostiti Murom.

Torpedo Vladimir se nakon 21 odigranog kola nalazi na 8. poziciji, na svom kontu ima ukupno 30 bodova, a do sada je zabeležio 9 pobeda, 3 remija i 9 poraza.

Murom je, sa druge strane, u dosadašnjem toku sezone ostvario 7 pobeda, 4 remija kao i 10 poraza zbog čega sa 25 poena trenutno zauzima 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Vladimir – Murom (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u septembru 2017. godine, a nakon toga su u okviru lige i kupa odigrali još 6 međusobnih utakmica. Trebalo bi napomenuti da se ni na jednom od tih susreta nisu zatresle obe mreže, dok smo čak 5 od 6 puta videli i maksimalno jedan pogodak.

Za nastavak navedenog niza i novi “NG“ se nudi kvota 1,95, dok se tipovi “0-2“ i “0-1“ plaćaju kvotom 1,85 i 3,55. Koliko golova ćemo videti na današnjem susretu ruskih niželigaša? Hoće li se niz nastaviti ili konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje