četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 6 susreta su postigli ukupno 20 golova

Ekipe Beijing Guoan i Shanghai Shenhua sastaće se ove nedelje u terminu od 14 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici 8. kola kineske Super League.

Beijing Guoan na ovaj meč stiže kao petoplasirani tim grupe B jer je na prvih sedam utakmica ostvario 3 pobede, 1 remi i 3 poraza, osvojivši ukupno 10 bodova.

Shanghai Shenhua ima 4 boda više od svog protivnika i zauzima 2. mesto na tabeli, a do sada je zabeležio skor od 4 pobede, 2 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Beijing Guoan – Shanghai Shenhua (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica ove dve ekipe su bile i više nego dobro raspoložene za postizanje pogodaka s obzirom na to da su se mreže zatresle ukupno 20 puta ili u proseku 3,3 puta po meču. Zahvaljujući tome svaki put smo mogli da naplatimo tipove “GG“ (1,60) i “3+“ (1,75), a takođe je svaki put bila dobitna i njihova kombinacija, “GG3+“ (2,05), za koju se nudi kvota 2,05. Šta vi mislite, hoće li kineski timovi i danas biti efikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje