petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta su postigli čak 36 pogodaka

Ekipe Samut Prakan City i Port MTI FC sastaće se ove subote, sa početkom od 12 sati i 30 minuta, a u pitanju je meč 8. kola tajlandske Thai League 1.

Samut Prakan City se uoči današnjeg duela nalazi na 8. mestu jer je na 7 odigranih utakmica osvojio 9 bodova, uz 2 pobede, 3 remija i 2 poraza.

Port MTI FC ima ukupno 11 poena i učinak od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza, zbog čega na ovo gostovanje stiže kao 5. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Samut Prakan City – Port MTI FC (www.flashscore.com)

Iako u dosadašnjem toku sezone ni Samut Prakan City ni Port MTI FC nisu bili preterano efikasni možemo da primetimo da je na njihovim međusobnim utakmicama situacija bila potpuno drugačija. Poslednjih 7 susreta (odigranih u poslednje četiri godine) su nam doneli ukupno 36 pogodaka i redovan prolaz tipa “3+“ (1,75), dok smo tipove “GG“ (1,60) i “GG3+“ (2,05) mogli da naplatimo čak 6 od 7 puta. Šta vi mislite, hoće li nam Tajlanđani prirediti još jednu goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje