četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 9 susreta su postigli samo 7 golova!

U okviru prvog kola sirijske Premier League očekuje nas okršaj Tishreena i Al-Ittihada, koji je na programu sa početkom od 16 sati po našem vremenu.

Tishreen je prethodnu sezonu završio na 1. poziciji sa 59 bodova, čime je postao aktuelni prvak Sirije. Nakon 26 kola tim je ostvario 18 pobeda, 5 remija i 3 poraza.

Al-Ittihad je, sa druge strane, zabeležio skor od 7 pobeda, 8 remija kao i 11 poraza te je sa ukupno 29 osvojenih poena uspeo da zauzme 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Tishreen – Al-Ittihad (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da primetimo da ni jedni ni drugi nisu bili preterano “raspoloženi“. Naime, Tishreen i Al-Ittihad su počevši od avgusta 2017. godine odigrali ukupno 9 utakmica, a pritom su uspeli da postignu svega 7 pogodaka.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata tip “0-2“ (1,90) je bio dobitan 9 puta zaredom, kao i tip “NG“ (1,50), dok smo maksimalno jedan gol i tip “0-1“ (3,50) mogli da naplatimo 7 od 9 puta. Šta vi mislite, hoćemo li i danas gledati “tvrd“ meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje