četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svakom susretu su uspeli da postignu bar 3 gola

Ekipe Czarni Polaniec i Podhale Nowy Targ sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 17 sati, a reč je o utakmici 3. kola poljske III Lige (Grupa 4).

Czarni Polaniec se posle dva odigrana kola nalazi na 11. poziciji sa 3 boda, pošto je sezonu započeo porazom od Avije (3:1) i pobedom nad Sandomierzom (0:1).

Podhale Nowy Targ je odigrao nerešeno protiv Korone 2 (0:0) i pretrpeo poraz od Avije (0:1), zbog čega na današnju utakmicu stiže samo jednim osvojenim bodom i kao 16. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Czarni Polaniec – Podhale Nowy Targ (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobno odigranih utakmica, Czarni Polaniec i Podhale Nowy Targ su se u prošlosti sastali ukupno 6 puta, ali su pritom uspeli da postignu ukupno 24 gola ili u proseku tačno 4 gola po meču. Zahvaljujući ovakvim rezultatim, tip “3+“ smo mogli da naplatimo na svakoj od navedenih šest utakmica, a za nastavak tog niza kladionice danas nude kvotu 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje