petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svih 10 utakmica je bio dobitan isti tip!

Ekipe Newell’s Old Boys i Defensa y Justicia sastaće se u noći između ponedeljka i utorka, tačno u ponoć, a radi se o utakmici 10. kola argentinske Lige Profesional.

Newell’s Old Boys je u prvih devet kola zabeležio 4 pobede, 4 remija i 1 poraz te na ovu utakmicu stiže sa ukupno 16 poena i kao sedmoplasirani tim na tabeli.

Defensa y Justicia trenutno zauzima 21. poziciju jer je na početku ove sezone osvojila samo 10 bodova, uz skor od 2 pobede, 4 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Newells Old Boys – Defensa y Justicia (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u novembru 2014. godine, a od tada su odigrale ukupno 10 međusobnih utakmica. Kao što možemo da vidimo na slici, ni na jednoj od tih deset utakmica se nisu zatresle obe mreže, tj. svaki put je prošao tip “NG“ (1,70), dok smo maksimalno dva pogotka i tip “0-2“ (1,55) videli na čak 9 od navedenih 10 mečeva. Koliko golova ćemo videti na večerašnjem susretu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje