subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svom terenu ne znaju za poraz!

U noći između utorka i srede, sa početkom od tačno 1 časa, na programu je meč 16. kola paragvajske Primere Division u kojoj će se sastati San Lorenzo i River Plate.

San Lorenzo se uoči ovog kola nalazi na poslednjoj, 12. poziciji i to sa svega 9 bodova pošto su na 15 utakmica zabeležili 1 pobedu, 6 remija i 8 poraza.



River Plate, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 3 remija i 7 poraza, zbog čega sada zauzima 7. mesto na tabeli sa 18 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: San Lorenzo – River Plate (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima možemo da primetimo veoma zanimljiv niz rezultata. Naime, na poslednjih 15 utakmica, odigranih od maja 2011. do februara 2020. godine, ni jednom nije slavio gostujući tim, tj. domaćin je svaki put bio neporažen. San Lorenzo je u ulozi domaćina bio ukupno 7 puta, a pritom su zabeležili čak 6 pobeda kao i 1 remi.

Ako mislite da će San Lorenzo ostati neporažen na ovoj utakmici uprkos lošoj formi, tip “1X“ možete odigrati po kvoti 1,60, a čist “1“ po kvoti 3,10.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje