ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 3. kola Bundeslige – (nedelja)

HERTA BERLIN – VERDER BREMEN

Herta Berlin je nakon pobede u uvodm kolu na svom terenu, imala teško gostovanje ekipi Borusije Dortmund, gde osven časnog poraza (2:0) više nisu mogli. Berlinski tim na ovoj utakmici neće moći da računa na: J.Kade, J.Klinsmann, V.Lazaro, D.Selke, M.Mittelstadt i J.Schieber.

Verder Bremen uoči ovog kola se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, sa do sada bez ijednog osvojenog boda, a na prva dva duela nisu uspeli čak i da zatresu mrežu svojih rivala. „Zeleno-beli“ na ovom susretu nastupiće bez: Z.Junuzović, N.Moisander i J.Eilers.

Predlog za klađenje:

Herta Berlin nije uspela da pobedi ekipu Verdera iz Bremena na poslednjih 6 međusebnih duela, ali možda je došlo vreme da se ovaj niz prekini na predstojećoj utakmici, imajući u vidu loš start nove sezone gostiju i to da je Herta jedan od ponajboljih domaćih ekipa u ligi.

„1“@1.95.

 

ŠALKE – ŠTUTGART

Šalke je nakon pomalo iznenađujućeg trijumfa protiv Lajpciga u prvom kolu, uspeo da taj utisak pokvari u prošlom kolu, jer su pretrpeli minimalni poraz od novajlija u ligi, Hanovera. Domaćini neće moći da računaju na: F.Di Santo, A.Schopf i G.Burgstaller.

Štutgart koji je novajlija u ligi, uspeo je da pred svojim navijačima da zabeleži pobedu i upiše prve bodove na svoj konto, nakon minimalnog trijumfa u susretu protiv ekipe, Majnca. Za popularne „Švabe“ na ovoj utakmici neće igrati: D.Aogo, C.Mane, E.Insua, H.Badstuber, A.Grgić i D.Ginczek.

Predlog za klađenje:

Domaći tim je favorit za pobedu na ovom meču, ali kako je tim Domenika Tedeska sklon „kiksevima“, bolja je solucija tipovati na predlog „1X&2+“ sa kvotom oko @1.55, odnosno da Šalke ostane neporažen u ovoj utakmici, uz najmanje dva postignuta gola na celom meču, jer je na predhodnih 9 od 10 međusebnih duela viđeno najmanje dva pogotka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje