sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 7. kola Bundeslige – (petak)

ŠALKE – BAJER LEVERKUZEN

Šalke je u predhodna dva kola zabeležio isto toliko poraza što je dovelo i do pada na prvenstvenoj lestvici, mada su imali izuzetno teške protivnike u vidu, Bajern Minhena na svom terenu i Hofenhajma na gostovanju. U redovima domaće ekipe na ovoj utakmici neće biti: N.Bentaleb.

Bajer Leverkuzen je nastavio u prošlom kolu nastavio sa svojim dobrim igrama kada igra pred svojim fanovima, jer su sa ubedljivih 3:0 bili bolji od ekipe, Hamburgera. Za popularne „Farmaceute“ na ovom duelu neće igrati: T.Jedvaj.

Predlog za klađenje:

Domaći tim ulazi u ovu utakmici za imperativom da izbori dobar rezultat, kako bi se iskupili za dva uzastopna poraza, dok gosti žele da konačno zaigraju dobro i na strani (jer su na prva tri gostovanja pretrpeli poraze), te da počnu da osvajaju bodove i van svog stadiona. Kako oba tima igraju u dosta promenljivim formama i nisu još uvek uhvatili „pravi“ ritam, bolje je tipovati na golove, odnosno na igru „GG“ gde je kvota oko @1.58, jer verujemo da će oba tima ići na trijumf na ovoj utakmici, što može da donese efikasan meč sa obe strane.

Duel se igra u petak od 20:30.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje