nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subotnje utakmice)

Od petka do nedelje biće odigrane sve utakmice u okviru 21. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga„. Kao po običaju, većina susreta na programu će biti u subotu.

MAJNC – BAJERN 

Domaći tim trenutno se nalazi na jedno mesto iznad zone ispadanja, te će do kraja sezone voditi veliku „borbu“ za opstanak u eliti. Nalaze se u izuzetnoj slaboj formi, jer su ostvarili svega jednu pobedu na poslednjih osam ligaških susreta. Velikih problema imaju u defanzivi, jer su tim sa najvećim brojem primljenih pogodaka (35). Biće oslabljeni neigranjem: R.Adler, N.Bungert.

Aktuelni šampioni države, suvereno drže prvu poziciju na tabeli sa čak 16 bodova više u odnosu na prvog pratioca. „Bavarci“ su nanizali sedam veznih trijumfa u domaćem šampionatu. Trenutno imaju najefikasniji napad (49) i najbolju defanzivnu liniju (16). Za ovu utakmicu nedostaće: M.Neuer, T.Alcantara, A.Vidal.

Predlog tip„2“ – @1.33

ŠALKE – VERDER BREMEN

Šalke je trenutno na deobi druge pozicije i na veoma dobrom putu da ostvari glavni cilj ove sezone – plasman u Ligu Šampiona. Dobre partije beleže na svom terenu gde imaju skor od 5 trijumfa, 4 remija i svega jednom poraza, uz prosek golova od 2.8 po utakmici. Na ovoj utakmici neće igrati: S.Reither, A.Baba, W.McKennie, P.Insua, L.Goretzka.

„Zeleno-beli“ igraju sezonu za zaborav, nalaze se na tek 16. mestu (koje vodi u baraž za opstanak u ligi). Nisu ostvarili pobedu na poslednjih pet susreta u nacionalnom prvenstvu. Na ovoj utakmici neće moći da računaju na: L.Sane, O.Kauper, M.Zetterer, J.Eilers, F.Bartels.

Predlog tip – „1“@1.75

HERTA – HOFENHAJM

Herta iz Berlina nije na nivou na kojem je bila predhodne sezone, jer nakon dosta „promenljivih“ rezultata zauzima tek 11. mesto na tabeli. Za razliku od prošle, ove sezone ne beleže odlične rezultate pred svojom publikom, gde za sada imaju skor od svega 4 trijumfa na 10 odigranih utakmica. Na predstojećem susretu, domaćini biće oslabljeni neigranjem velikog broja igrača: F.Lustenberger, P.Dardai, O.Duda, J.Kade, K.Rekik, R.Jarstein, J.Schieber, M.Weiser.

Hofenhajm nije ostvario trijumf u predhodna 4 duela (jedan remi uz tri poraza), te trenutno ne zauzima jednu od pozicija koja vodi u evropska takmičenja. Ostali su bez drugog najboljeg strelca ekipe, S.Wagner (4 gola) koji se sada deo Bajern Minhena. U dresu gostiju nećeemo gledati: K.Demirbay, G.Kobel, dok su nezvesni nastupi – M.Uth (najbolji strelac tima – 10 golova), L.Rupp.

Predlog tip – „X“@3.30

BORUSIJA MEHENGLADBAH – LAJPCIG

Popularni „Koltovi“ jedni su od najboljih domaćina u ligi sa skorom od 6 trijumfa na 10 utakmica pred svojom publikom. Na 20 odigranih utakmica do sada postigli su 30, dok su primili 32 golova. Van stroja u redovima Borusije Mehengladbaha su: L.Benes, T.Strobl, J.Vilalba, R.Bobadilla, I.Traore, M.Doucoure, F.Johnson, Y.Sommer, O.Wendt, R.Raffael.

Lajpcig, aktuelni viceprvak Nemačke, „platio je cenu“ igranja u Ligi Šampiona, te ne ostvaruju tako dobre rezultate iz predhodne sezone. Nalaze se u dosta promenljivoj formi, imaju tek jedan trijumf u poslednjih sedam prvenstvenih susreta. Na ovoj utakmici neće zaigrati: F.Coltorti, E.Forsberg, M.Halstenberg.

Predlog tip – „GG“@1.55


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje