petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 22. kola (subota)

Danas su na programu četiri utakmice prve lige Španije, a mi smo uz kratku najave svake pokušali da vam predstavimo kakvo je stanje kod svake od pomenutih ekipa, kao i šta biste mogli da očekujete ukoliko volite da se kladite. Srećno i uživajte!


13:00 Eibar – Sevilla
Eibar i Sevilja će otvoriti današnji dan u Španiji, a utakmica će se odigrati na stadionu „Estadio Municipal de Ipurua“. Eibar ne ulazi u potpuno dobroj formi u ovaj susret, na poslednje 3 utakmice nije uspoe da slavi, a Sevilja ne zna za poraz od 14. januara ove godine. Što se tiče tabele, obe ekipe su sjajno pozicionirane, tačnije Eibar je na 8. mestu uz skor 8-5-8 i gol razliku 26:33, dok se Sevilja nalazi na 6. mestu uz skor 10-3-8 i gol razliku 27:29.

Što se izostanaka tiče, za domaćina neće igrati Sergi Enrich (19/3 – napad), Fran Rico (0/0 – sredina), Pedro Leon (0/0 – sredina) i Paulo Oliveira (18/0 – odbrana). Za Sevilju neće igrati Gabriel Mercado (28/0 – odbrana), Lionel Carole (9/0 – odbrana), Simon Kajer (20/2 – odbrana, upitan) i Sebastien Corchia (20/0 – odbrana, upitan).

Naša opcija za ovaj meč je tip „X2“ po kvoti 1.55, jer smatramo da Sevilja ima kvalitetniji tim, ali i pojedince, te neopravdano ima ulogu autsajdera danas.


16:15 Betis – Villarreal
Betis se nalazi na 13. mestu uz skor 8-3-10 i gol razliku 35:44, dok se Viljareal nalazi na 5. mestu uz skor 11-4-6 i gol razliku 32:24, a može se reći da gost zaista prijatno iznenađuje ove sezone svojim partijama, a uspeo je da slavi na poslednje 3 ligaške utakmice (četiri uz kup utakmicu), gde je jedna od tih bila protiv Real Madrida.

Jeidno što ovde može da ide protiv Viljareala je dosta velik broj izostanaka. Kad smo kod istih, za domaćina neće igrati Joel Campbell (7/1 – napad), Antonio Sanabria (16/8 – napad) i Joaquin (23/4 – sredina). Što se tiče gostiju, izostanci su sledeći: Andres Fernandez (3/0 – golman), Ruben Semedo (6/1 – odbrana), Bruno Soriano (0/0 – sredina) i Nicola Sansone (13/4 – napad), dok su upitni Alvaro Gonzalez (22/0 – odbrana), Adrian Marin (5/0 – odbrana) i Ramiro Guerra (9/0 – sredina).

I na ovom meču naš izbor je predlog „X2“ koji se u ovom trenutku plaća kvotom 1.45.


18:30 Alaves – Celta Vigo
Alaves će da ugosti Seltu iz Viga u okviru treće subotnje utakmice, a ovo bi mogao da bude vrlo interesantan susret. Jedan od naših urednika upravo bi ovu utakmicu izdvojio kao interesantnu kada su u pitanju kartoni. Pored toga, treba pomenuti sjajnu igru Selte, ali isto tako i katastrofalnu igru Alavesa u poslednje vreme, uz po koji dobar duel. Naš favorit je svakako Selta danas, o čemu ćemo nešto kasnije.

Ono što ide u prilog našem mišljenju je to što ekipa Selte iz Viga nema izostanaka pred ovu utakmicu, dok za domaćina neće igrati Hector Hernandez (16/0 – odbrana), Ruben Duarte (13/0 – odbrana), Mubarak Wakaso (15/0 – sredina) i John Guidetti (14/1 – napad), dok je Burgui (13/1 – napad) upitan pred ovaj meč.

Ako uzmemo u obzir trenutnu formu, stanje na tabeli (Selta je 7. na tabeli dok je Alaves na 17. mestu) i izostanak, odnosno pun sastav Selte, jasno je da je Selta favorit, a kvota da će gost da ostane neporažen iznosi 1,50.


20:45 Levante – Real Madrid
Poslednji susret rezervisan je za Levante i Real Madrid, a pitanje favorita zaista ne bi trebalo da se dovodi ni u kom trenutku. Real jeste u nešto lošijoj sezoni nego obično, od titule pratkično mogu da se oproste već sada, gotovo je nemoguće da stignu 19 bodova zaostatka (imaju utakmicu manje od Barselone, te bi uz trijumf to bilo 16 bodova zaostatka). Sa druge strane, Levante se održava ispod zone ispadanja, trenutno je na 16. mestu, ali u poslednje vreme beleži zaista loše rezultate i to je ono što sputava ovu ekipu da bude na boljoj poziciji.

Za Levante neće igrati Ivan Lopez (3/0 – odbrana), Alex Alegria (9/0 – napad), Raul Fernandez (13/0 – golman), Cheme Rodriguez (18/1 – odbrana), Jose Campana (22/0 – sredina) i možda Tono (14/0 – odbrana). Interesantno je da nijedan izostanak iz Levantea ove sezone nije postigao pogodak. Za Real Madrid neće igrati Luca Zidane (2/0 – golman), Jesus Vallejo (7/0 – odbrana), Raphael Varane (21/0 – odbrana, pod upitnikom), Dani Ceballos (15/2 – sredina, pod upitnikom) i Sergio Ramos (22/1 – odbrana, pod upitnikom).

Izostanci za Madriđane nisu novi, nisu neočekivani i svakako da nisu presudni večeras, te očekujemo ubedljiv trijumf reala. Naš predlog je tip „2-2“ po kvoti 1.60.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje