nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava i analiza drugog kola lige Uzbekistana od strane našeg saradnika koji prati ligu!

Osim teksta koji možete danas da čitate o fudbalu u Uzbekistanu, kao i o svim dešavanjima tamo, naš saradnik Connor (@_UzbekFootball) nam šalje i najavu drugog kola sa prognozama.

Nedelja 2:

Nechti protiv Pakhtakora

Uzbekistanski „El Clasico“ biće dobra utakmica, posebno nakon Neftchijevog ubedljivog trijumfa protiv Metalourga i Pakhtakorovog iznenađujućeg poraza od Olimpika. Pakhtakor će morati da pobedi u ovoj utakmici ili će rizikovati da zaostane 6 bodova iza konkurenata za titulu nakon samo dve utakmice. Vladaće na papiru kao šampioni, ali tim očigledno nedostaje kreativni naboj da bi dominirao kao u prethodnim sezonama.

Predviđanje: 1:2  (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze X2&2+, 2, GG, 3+)

Sogdiana protiv Olimpika

Nakon iznenađujuće pobede nad Pakhtakorom, Olimpik će imati za cilj da ostvari 2 pobede iz 2 utakmice, što je vrlo moguće protiv Sogdiane koja je izgubila svoju prvu utakmicu. Sogdiana, nakon što je izgubila neke ključne igrače tokom zimske pauze, ne izgleda tako snažno kao prošle sezone, i verovatno će biti više usmerena na odbranu kako bi osvojila bodove.

Predviđanje: 0:1 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze X2&0-3, 2, 0-2)

Navbahor protiv Metalourga

Nakon relativno lagane pobede u prvom kolu, Navbahor će biti siguran da može da ostvari 2 pobede iz 2 utakmice kada se suoči sa Metalurgom. Na papiru bi ovo trebalo biti lagana pobeda za Navbahor, i bio bi to šok ako bi rezultat bio bilo šta drugo zbog toga što je Metalurg bio vrlo loš u prvom kolu protiv Neftchija.

Predivđaenje: 3:0 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze 1, 3+, 1&2+)

Surkon protiv Andijona

Nakon pobede u svojoj prvoj utakmici protiv Nasafa, Andijon će biti u visokom raspoloženju kada uđe u utakmicu protiv Surkona koji će biti kod kuće, ali neće biti kod kuće jer igraju svoje domaće utakmice u Taškentu zbog radova na stadionu u Termazu. Ovo bi trebalo biti tesna utakmica, jer su oba tima slične kvalitete.

Predviđanje rezultata: 1:1 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze p/k X, 0-2)

Qizilqum protiv Buxora

Buxoro je izašao kao pobednik protiv Turona, takođe novopridošle ekipe, i izgledao je impresivno. Qizilqum je jednostavno bio nadigran od strane Navbahora i nije imao šanse u prvom kolu. Ova utakmica će biti bliža nego što je predviđeno pre početka sezone.

Predviđanje: 2:2 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze 3+, 1X&2+, GG)

Nasaf protiv Turona

Slično kao i Pahktakoru, Nasaf je doživeo iznenađujući poraz od Andijona i biće odlučan da se ne nađe mogućnosti da zaostane za rivalima za šest bodova i krenuće punom snagom da nadjačaju novopridošlu ekipu. Turon će biti srećan ako uspe da osvoji bod u ovoj utakmici, jer su samo korak ispod ekipe iz Qarshija.

Predviđanje rezultata: 2:0 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze 1, 1&0-3, NG)

OGMK protiv Bunyodkora

Dve ekipe koje su pobedile u svojim prvim utakmicama i težiće da ostvare drugu pobedu. Ovo izgleda kao da će biti meč u kojem će obe ekipe biti usredsređene na odbranu i pokušati da ne izgube, umesto da igraju sa ciljem da pobede, što objašnjava zašto se očekuje nerešen rezultat.

Predviđanje: 0:0 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze p/k X, 0-2, NG)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje