petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 10. mart 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Odense – Aalborg (Danska – Superliga)

Od nastavka sezone u danskoj Superligi odigrana su tri kola, a Odense i Aalborg su u ovom trenutku među timovima sa najlošijim skorom. Upravo susret ovih dveju ekipa smo izdvojili kao potencijalni prelaz za danas, a razlog su svakako međusobni susreti. Naime, Odense i Aalborg su se u periodu od maja 2016. do decembra 2020. godine sastali ukupno 12 puta, a za to vreme su uspeli da odrade čak 5 velikih prelaza (3 u korist Aalborga i 2 u korist Odensea), od kojih su poslednja 3 bila u nizu. Iako na poslednjih 6 mečeva nisu odradili niti jedan veliki prelaz, u martu prošle godine smo imali priliku da vidimo preokret-pobedu Aalborga pa se nadamo da će nastaviti u sličnom ili čak boljem ritmu. Srećno!

Koji su vaši “potencijalni prelazi“ za danas?

2-1 (30,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (9,50) / PR2 (13,00) – 2:1 (1:0)

Međusobne utakmice: Odense – Aalborg (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje