nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava i analiza petog kola lige Uzbekistana od strane našeg saradnika koji prati ligu!

Osim teksta koji možete danas da čitate o fudbalu u Uzbekistanu, kao i o svim dešavanjima tamo, naš saradnik Connor (@_UzbekFootball) nam šalje i najavu drugog kola sa prognozama.

Nedelja 5:

Sogdiana Vs Metallurg Dve ekipe koje su najviše razočarale ove godine i dve ekipe koje su u donjoj polovini tabele, pri čemu je Sogdiana dobila samo jedan bod iz 4 utakmice. Ovo će biti veoma rana utakmica za 6 bodova ukoliko njihova trenutna forma nastavi tokom cele sezone. Kao takva, ovo bi mogla biti utakmica u kojoj nijedna ekipa neće pokušavati da pobedi, već će se truditi da ne izgube.

Predviđanje rezultata: 1:1 (potencijalne igre Xpp, p/k X, X, 0-2 gola)

Andijon Vs Neftchi Neftchi je impresionirao u prethodnom periodu i sada su zajedno na vrhu tabele sa menadžerom meseca, ukrajinskim menadžerom Vitalijem Levenčenkom. Andijon je najjača od novopromovisanih ekipa i ima solidnih 2 pobede iz 4 utakmice. Ovo bi trebala biti dobra i konkurentna utakmica, ali Neftchi bi trebalo da bude bolji i da ostvari pobedu.

Predviđanje rezultata: 1:2 (potencijalne igre X2&2+, GG)

OGMK Vs Navbahor Nakon razočaravajućeg poraza u trećoj nedelji od rivala Pakhtakor, Navabhor se vratio u nedelji 4 sa osvetom, pobedivši slabašnu Sogdianu sa 3:0. Navbahor će ciljati da nadmaši upornog OGMK koji je bio solidan do sada u sezoni. OGMK će ciljati da bude trn u oku Namanganske ekipe i nakon impresivne pobede u Uzbekistanskom kupu, biće pun samopouzdanja.

Predviđanje rezultata: 2:2 (potencijalne igre X2&2+, GG, GG&3+, 3+)

Nasaf Vs Surkon Nasaf je do sada imao problema i osvajao je bodove u poslednje dve utakmice uz veoma kasne golove. Qarshi ekipa će se nadati da će to završiti u nedelji 5 i da će pokazati svoj kvalitet protiv ekipe koja se nalazi u donjoj polovini tabele, Surkona. Na papiru, Nasaf bi trebao da pobedi sa lakoćom, ali ovo bi mogla biti još jedna utakmica u kojoj će imati problema da završe posao.

Predviđanje rezultata: 1:1 (potencijlne igre 1X&0-3, 0-2 gola)

Pakhtakor Vs Qizilqum Pakhtakor je uspeo da uradi ono što radi već nekoliko sezona, a to je da pobedi ekipe uz impresivnu igru njihovog srpskog napadača Dragana Ćerana, koji je postigao het-trik u poslednjoj utakmici. Njihova slabost u odbrani je zabrinjavajuća, pošto je Tashkentska ekipa primila 5 penala u samo 4 utakakmice. Qizilqum se ove sezone drže očekivano, nisu previše impresivni, ali ni razočaravajući, ali imaju igrača na krilu Isloma Kenjabaeva koji može stvarati i biti opasan.

Predviđanje rezultata: 3:1. (potencijalne igre GG, 1, D2+, G1+)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje