četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava „Ligue 1“ – 29. kolo (petak)

MARSEJ – MONPELJE

MARSEJ se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa do sada 59 osvojenih bodova. Imaju sedam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani – Paris Sen Žermen, te su i dalje itekako „u trci“ za naslov prvaka Francuske. Sa druge strane imaju i cilj da „odbrane“ trenutni plasman (koji uz lidersko mesto direktno vodi u Ligu Šampiona), jer postoje nekoliko pretendenata za tu poziciju. Stoga, fudbaleri Marseja do kraja šampionata itekako imaju motiva i ambicija, te su im zaista neophodni kvalitetni rezultati u završnici prvenstva. U poslednje vreme imaju problema upravo na svom terenu, gde su bez pobede na predhodna četiri prvenstvena meča, stoga u naredni meč ulaze upravo sa ogromnim motivom da prekinu niz slabih rezultata pred svojim navijačima. U ovom momentu su najbolji gostujući tim u ligi, te tako dobre partije na strani naprosto moraju da „prenesu“ i na domaći teren. Marsej je drugi po broju ostvarenih pobeda (18) i treći najefikasniji u ligi, te se može generalno istaći da tokom tekuće sezone igraju na zaista kvalitetnom nivou. Van stroja su – L.Balerdi (defanzivac – 1. asistencija), S.Kolasinac (defanzivac – 4 gola / 1. asistencija), A.Ounahi (vezista – 1 go), A.Harit (vezista), P.Ruiz (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – P.Lopez – C.Mbemba, E.Gigot, E.Bailly – J.Clauss, J.Veretout, M.Guendouzi, N.Tavares – C.Under, R.Malinovskyi – A.Sanchez

MONPELJE se potpuno nečekivano „podigao iz pepela“, pre reprezentativne pauze bili su u izvanrednom ritmu, šest vezanih utakmica u „Ligue 1“ bez poraza, od kojih su čak pet pobeda. Rezultat koji to skoro niko nije očekivao, imajući u vidu da su predhodno bili u zaista lošoj formi. Osvojenim bodovima iz spomenutih utakmica sebi su praktično obezbedili „mirnu“ završnicu sezone. Naime, nalaze se na sredini tabele sa čak 13 poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, dok su sa druge strane i 14 bodova udaljeni od pozicije koja „vodi“ u Evropu. Samim tim, do kraja šampionata mogu da odigraju bez posebnog rezultatskog pritiska i imperativa. Mogu da budu veoma „opasni“ u fazi napada (44 datih golova), ali nemaju „zavidnu“ defanzivu (47 primljenih pogodaka). Sada im predstoji utakmica protiv tradicionalno veoma neugodnog rivala, kojeg nisu savladali na predhodnih osam međusebnih duela, dok su poslednju kao gosti ostvarili još pre devet godina. Ekipa se nalazi u pozitivnom momentu, poseduju „arsenal“ da ugroze bilo koji tim u ligi, ali imaju i problema sa izostancima – D.Bertraud (golman), F.Maouassa (defanzivac), M.Esteve (defanzivac), E.Tchato (defanzivac), L.Leroy (vezista), J.Ferri (vezista), B.Makouana (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – B.Lecomte – F.Sacko, C.Jullien, B.Kouyate, I.Sylla – J.Chotard, K.Fayad – A.Nordin, T.Savanier, S.Mavdidi – E.Wahi

 

Glavni sudija – T.Leonard

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.80 za ljubitelje većih kvota – 1&GG / @3.15

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Velodrome“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje