petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava utakmice: Carazo – Real Esteli (Nikaragva – Torneo Carlos Ulloa)

Noćas od 2 sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu očekuje nas duel košarkaške lige Nikaragve u kom će snage odmeriti ekipe Carazoa i Reala iz Estelija.

Na ovom meču pokušaću sa pobedom domaće ekipe uključujući i mogući produžetak pre svega zbog odlične kvote koja iznosi 2.30.

Ne znam mnogo o ovim ekipama osim statistike po kojoj je Real Esteli bolji tim sa 10 pobeda i 5 poraza, dok Carazo ima skor od 6 pobeda i 7 poraza, međutim pratio sam Esteli u prošlom kolu kada je izgubio od Jinotege i nije se pokazao kao konstantna ekipa, tj. dozvolili su veliku prednost protivniku da bi se vratili, preokrenuli na +7, i na kraju nisu uspeli da sačuvaju pobedu, u penal završnici bolja je bila Jinotega. Slično kao i u ovom meču, Real Esteli je bio favorit po bukmejkerima, ali nije uspeo da pobedi. Ja ću ponovo probati njihov poraz ovde, mislim da se isplati na ovu kvotu pokušati, i ne zaletati se mnogo sa ulogom, a svakako može da se napravi i jedan dobar surebet.

Utakmica je na programu u četvrtak, 30. aprila, od 2 časa iza ponoći po našem vremenu.

Predlog: 1 include OT @2.30

Analiza preuzeta sa prijateljskog sajta: https://t1x2.net/carazo-real-esteli-basketball-nicaragua-torneo-carlos-ulloa-mem_447328.html

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje