ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najbolja partija u sezoni Krajinovića za srpsko polufinale u Hamburgu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale ATP turnira u Hamburgu. Krajinović je u osmini finala napravio najveće iznenađenje pobedivši prvog nosioca Stefanosa Cicipasa posle preokreta. Rezultat je bio 2:1, po setovima 3:6 6:1 6:3.

Bez ikakve dileme bio je ovo najbolji meč Filipa Krajinovića u ovoj sezoni. Početak nije bio sjajan, šta više bio je užasan. Posle dva odigrana gema Krajinović je gubio sa 2:0 u gemovima, a u ta dva gema nije osvojio poen. Ubrzo je usledio još jedan brejk za Cicipasa za sigurnih 4:0, i činilo se da će biti katastrofa za Krajinovića. Ipak, prve znake života Krajinović je dao ubrzo. Prvo je skinuo nulu sa semafora, a nakon toga vratio jedan brejk. Set je bio izgubljen, ali Krajinović je konačno proigrao.

U drugom setu apsolutna dominacija Krajinovića koji drugi deo meča osvaja sa ubedljivih 6:1. Osokoljen osvajanjem drugog seta Krajinović je u istom ritmu nastavio I u trećem setu. Rano je napravio brejk I do kraja meča je bez problema čuvao svoj servis.

Za plasman u veliko finale Krajinović će igrati protiv sunarodnika Lasla Đerea koji je nešto ranije savladao Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje