ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naplatićemo sjajne kvote ako budu efikasni i ovog puta

U okviru 13. kola beloruske Vysshaya Lige odigraće se utakmica između Belshine i Minska, koja je na programu ove nedelje od tačno 16 časova.

Belshina stiže na ovu utakmicu kao 13. tim na tabeli. Do sada je ostvarila 1 pobedu, 3 remija i 7 poraza, ali zbog kazne saveza trenutno ima -5 bodova.

Što se tiče njihovog protivnika, Minsk ima 11 poena i trenutno zauzima 10. poziciju, a na prethodnih 11 mečeva je ostvario 2 pobede, 5 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Belshina – FC Minsk (www.flashscore.com)

Iako nismo navikli da viđamo goleade u ovoj ligi, na međusobnim susretima Belshine i Minska je situacija bila potpuno drugačija pošto je na prethodnih 5 mečeva palo ukupno 22 gola ili u proseku čak 4,4 gola po meču. To je bilo dovoljno da svaki put prođu tipovi “GG“ (1,65), “3+“ (1,80) i “GG3+“ (2,05), a isto je bilo i sa tipovima “4+“ (3,15) i “GG4+“ (3,35). Koliko golova ćemo videti danas?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje