nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik tipuje Prvu ligu Srbije (04.04.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


IMT – Mačva: Poslednji meč ovog kola igra se na Novom Beogradu gde ce Imt ugostiti Mačvu. Posle poraza Železnicara na domaćem terenu protiv Javora jasna je računica Imt-a, pobedom bi prišli baražu za popunu Super lige na samo 3 boda. Veliki motiv u današnjem meču sigurno znajući za taj podatak. Imt igra odlično u nastavku, samo na poslednjoj utakmici u Loznici su postigli 1 gol, na svim drugim minimum 2. Pobedili su Javor 1:2, Želju 1:2, 2:2 sa Inđijom i ako su imali 2:0 do pred sam kraj meča. Jako su ofanzivni i opasni u napadu jer imaju igrače poput Lučića, Radočaja koji su po meni u samom vrhu po kvalitetu u ovoj ligi i naravno Alena Stevanovića koji je možda najzvučnije ime u celoj ligi. Stiže im Mačva koja je još na početku sezone bila prijatno iznenađenje. Sa malim budžetom,ne tako poznatim imenima igrali su dobro i bili konstatno u vrhu. Međutim vremenom su pali i sada su u plej autu gde im je objektivno mesto. Nemaju poraz činjenica na poslednja 3 meca, ali protivnici nisu bili za pohvalu. Odigrali su mršavih 0:0 sa Timokom na domaćem terenu i nerešeno sa Zlatiborom, sa ekipama koje će vrlo verovatno ispasti iz lige na kraju sezone. Mislim da je Imt kvalitetniji da vide šansu da se domognu baraža i da će tu priliku iskoristiti. Moj tip 1 kvota 1.75


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje