nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (ponedeljak)

KRISTAL PALAS – ARSENAL

KRISTAL PALAS je u svojoj predhodnoj prvenstvenoj utakmici pokazao da može da bude itekako neugodan protivnik na svom terenu, jer su uspeli da „otkinu“ bod u susretu protiv lidera šampionata, Mančester Sitija (0:0). Popularni „Orlovi“ trenutnu zauzimaju dvanaesto mesto na tabeli sa čak 12 poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te je njihov glavni cilj ove sezone – opstanak u elitnom rangu takmičenja praktično ostvaren. Londonski klub u tekućem prvenstvu nije ostvario veliki broj pobeda (samo 7), ali i ne gube tako lako (9 poraza), a uz ekipu Brajtona odigrali su najveći broj utakmica na kojima nije bilo pobednika (13). Ipak, u poslednje vreme generalno ne ostvaruju dobre rezultate kod kuće, jer su sakupili samo dva boda iz minulih pet mečeva u kojima su bili domaćini. Van stroja su – N.Ferguson (defanzivac), M.Olise (vezista), W.Zaha (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – V.Guaita – N.Clyne, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – C.Gallagher, C.Kouyate, J.Schlupp – E.Eze, J.Mateta, O.Edouard

ARSENAL se u minulom kolu vratio „na put“ pobeda, jer su osvojili sva tri boda na gostovanju kod Aston Vile (0:1). Stoga, „Tobdžije“ u ovom momentu se nalaze na deobi četvrte pozicije (bodovno poravnati sa gradskim rivalom Totenhemom), ali imaju i dve utakmice manje odigrane. Samim tim, londonski sastav praktično ima „sudbinu u svojim rukama“ do kraja sezone što se tiče mesta među TOP 4 i ujedno plasmana u Ligu Šampiona. Jednostavno, Arsenal u poslednjih nekoliko meseci igra zaista sjajno, ekipa je napokon „kliknula“, te beleže dobre partije i rezultate u kontinuitetu. Posebno su „popravili“ svoja izdanja na gostovanjima, gde su u seriji od pet trijumfa u sklopu Premier lige. Sada im svakako pripada uloga favorita, imaju dosta veći motiv od svog narednog rivala, ali podatak da su trijumfovali na samo jednoj od predhodnih sedam međusebnih duela protiv Kristal Palasa (pet remija i jedan poraz), ipak pozivaju na oprez. Izvan sastava su – A.Ramsdale (golman), T.Tomiyasu (defanzivac), K.Tierney (defanzivac), N.Pepe (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) B.Leno – S.Coares, B.White, Gabriel, N.Tavares – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, E.Smith-Rowe – A.Lacazette

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.70 – 3:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Selhurst Park“ u Londonu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje