petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na rasporedu jedan meč La lige.

21h Real Sosijedad-Espanjol

Real Sosijedad 48 bodova

Sosijedad u ovo kolo ulazi sa 6tog mesta. Dosta dugo su bili u top 4,ali jednostavno forma drugih ekipa je dovela do toga da oni padnu. Cilj jeste da se izbori Evropa,nadali su se i Ligi Šampiona,ali to je malo realno pre svega zbog forma Barselone i Atl Madrida koji im trenutno beže 6 bodova. Najrealnije je da kao i prošle godine budu 5ti ili 6ti. Generalno njihova forma i nije mnogo oscilirala tokom sezone. Oni igraju konstantno isto. Odlikuje ih jak domaći teren gde su osvojili većinu svojih bodova. Oni su na domaćem terenu ove sezone osvojili 28 bodova. Primili su samo 6 golova na 14 domaćih utakmica. Odlikuje ih jaka odbrana i sasvim solidan napad. Na ovom meču će biti problema pte svega zbog izostanaka. Trener Sosijedada u ovom kolu neće moći da računa na Januzaja,Orizabala,Njunjoza,Monreala,Berenečea i Fernandeza. Dobra stvar je povratak u tim Davida Silve.

Espanjol 36 bodova

Espanjol se trenutno nalazi na 12 tom mestu sa 10 bodova viška u odnosu na zonu ispadanja. Može se sa sigurnošću reći da su oni svoje brige o opstanku davno prebrinuli,tj nisu ih ni imali. Po broju bodova su bliži da se na kraju nađu u top 10 nego u donjem delu. Espanjol odlikuje totalno drugačija igra od Sosijedadove. Espanjol igra otvoren napadački fudbal. Vole da se nadigravaju sa protivnicima. Daju dosta golova,ali ih i dosta primaju. Glavna pretnja po protivnike je Raul de Tomas. On je najbolji strelac tima sa 14 postignutih golova. Kao i Sosijedad većinu svojih bodova su osvojili kod kuće. Na gostovanjima imaju samo 1 pobedu ove sezone. Za razliku od Sosijedada,Espanjol na ovom meču može da računa na gotovo najjači sastav.

Prognoza: Duel totalno dva različita stila igre. Sosijedad je favorit,što zbog kvaliteta tima,što zbog domaćeg terena. Ipak,zbog povreda u taboru Sosijedada,gosti bi mogli da dođu makar do jednog gola.

Tip: 1X i 2-5  @ 1.53 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje