petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju posle ponoći na programu je čak 10 duela.

00:00h Atlanta-Cincinati

Nakon tri vezana meča na kojima nisu doživeli poraz,Atlanta je u prethodnom kolu poražena u teškom meču sa čvrstom ekipom Šarlota. Trenutni zauzimaju 4to mesto u Istočnoj konferenciji što sigurno ne zadovoljava njihove apetite. Atlanta ima najskuplji tim u ligi i sigurno da pucaju na najviši plasman ove sezone. Za tako nešto im treba pre svega konstantnost u igri. Imaju dosta oscilacija od početka sezone,još uvek se uigravaju,ali kako vreme odmiče biće to sve bolje i bolje. Njihova najveća prednost jeste domaći teren. Na svojoj Mercedens Benz areni nisu poraženi ove sezone. Tačnije kada se spoji i prošla sezona poslednji poraz na domaćem terenu su doživeli u avgustu prošle godine. Ovo je još jedna dobra prilika da nastave ovaj dobar niz. Na ovom meču u timu neće biti baš dosta igrača,među kojima su i neki veoma bitni : Matheus Rossetto (Muscle Injury), Emerson Hyndman (Cruciate Ligament Rupture), Osvaldo Alonso (Cruciate Ligament Rupture), Machop Chol (Leg Injury), Luiz Araújo (Muscle Injury), Josef Martínez (Arthroscopie) – najbolji strelac tima i Dylan Castanheira (Achilles tendon rupture).

Sinsinati u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza. U prošlom kolu su poraženi od Montrela 4-3. Sinsinati još od ulaska u ligu 2019 godine nikako da reši jedan problem, a to je odbrana. Godinama u nazad oni su jedna od omiljenih ekipa kada su u pitanju utakmice na mnogo golova. Jedostavno nikako da poprave odbranu. Ove sezone su na 6 mečeva primili već 14 golova. Takođe,oni su tim koji se bukvalno probudi tek kada protivnik postigne gol. Dakle, u većini utakmica oni su tim koji juri rezultat. Nekad se čini kao da namerno prime gol kako bi se probudili i zaigrali. Napad im i nije toliko loš,postižu dosta golova,ali jednostavno odbrana je baš problematična. Nemaju nekih većih problema sa povredama pred ovo kolo.

Predlog: Trebalo bi da vidimo dosta golova na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.68


01:30h Columbus-Orlando

Kolumbus je počeo jako dobro novu sezonu. U prva 4 kola su osvojili 8 bodova,ali su onda usledila dva meča na kojima su doživeli poraze i to minimalnim rezultatom. Istina,porazi su došli od dve veoma kvalitetne ekipe Nešvila i Filadelfije. Interesantno je da je Kolumnus na oba ta meča bio veoma kvalitetan,čak šta više i bolji rival. Eto,primera radi protiv Filadelfije su šutnuli ka golu rivala čak 19 puta. Generalno tokom cele ove sezone to je neki njihov zaštitni znak,veliki broj šuteva ka golu protivnika. Takva igra im se isplatila u prvih par kola,videćemo hoće li i u nastavku sezone. Odbrana predvođena Milošem Degenekom biće na još jednom teškom ispitu,jer im gostuje ekipa Orlanda.

Nakon prošlosezonskog ispadanja u plej ofu,Orlando je u ovu novu sezonu ušao još silnije. Nakon 6 odigranih mečeva zauzimaju drugo mesto u Istočnoj konferenciji. Igraju jako dobro,jedino loše izdanje su imali pre dva kola kada ih je Los Anđeles pregazio sa 4-2. Vrlo je bitno što su se odmah nakon tog poraza trgli i vratili u pobednički kolosek.  U ovo kolo ulaze nakon minimalne pobede na domaćem terenu protiv Čikaga. Imaju jedan veoma kvalitetan ofanzivni deo tima koji predvodi dvojac Mutinjo-Pato. Dva veoma znana imena u Evropskom fudbalu. Odbrana im nije jača strana, ne snalaze se baš protiv ekipa koje igraju napadački.

Prognoza: Veoma neizvestan meč za prognozu,pa je bolje igrati golove,moglo bi ih biti na obe strane.

Tip: GG @ 1.80


04:00h Sijetl-Inter Majami

Sijetl u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u sredu uveče uspeli da se plasiraju u finale Konkakaf Lige Šampiona nakon što su eliminisali Nju Jork Siti. U ligi takođe dosta dobro igraju. Nakon dva startna poraza vezali su tri meča na kojima su osvojili 7 bodova. U seriji su od 7 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Posebno dobro igraju na domaćem terenu gde su na poslednja tri duela postigli čak 9 golova. Generalno oni su ekipa koja voli da napada protivnika tokom celog meča. Stvaraju dosta šansi i imaju jako dobar procenat realizacije. Ranije su ih dosta mučile povrede,ali sada su iz kola u kolo sve kompletniji i sve opasniji.

Mnogo para je uloženo u Inter. Bekam ne žali pare kako bi napravio šampionski tim,ali očigledno treba vremena. Tim koji vodi Fil Nevil u prvih 6 kola ima samo 4 osvojena boda. Nakon remija bez golova u prvom kolu vezali su 4 poraza za redom da bi u poslednjem odigranom kolu konačno slavili. Najveći problem im je odbrana. U tih 6 kola su primili čak 15 golova i po tome su najgora ekipa u ligi. Sigurno da ih raduje činjenica da je napad konačno proradio,ali za veći uspeh moraće da porade i na odbrani. Velike zasluge za loš start sezone sigurno nosi i veliki broj povreda. Van tima su: Ian Fray (Cruciate Ligament Injury), Joevin Jones (Knee Injury), Víctor Ulloa (Unknown Injury) i Gonzalo Higuaín (Knee Problems).

Prognoza: Što se tiče ovog meča bez obzira na umor Sijetl je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje