ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik za hrvatski fudbal tipuje za vas (12.06.2020)

Dogovorili smo saradnju sa saradnikom iz Hrvatske koji će u budućnosti davati predloge iz hrvatskog fudbala, nadamo se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćete biti zadovoljni predloženim tipovima!


Lokomotiva Zagreb – Dinamo Zagreb

HNL se nastavlja i danas, drugi od četiri dana kada ćemo moći uživati u utakmicama najbolje nacionalne lige a pred nama je derbi kola! Ukoliko ga uopće derbijem možemo nazvati s obzriom da je riječ o klubovima u iznimno prijateljskim odnosima (blaga verzija priče). Lokomotiva trenutno četvrlotplasirana, Dinamo aktualni lider svoje snage danas od 21:05 odmjeravaju na Kranjčevićevoj u posljednjem kolu kada će biti zabranjen pristup navijača na stadion.

Zbog samog položaja na tablici i činjenice da se Lokomotiva bori za europu a da Dinamo ipak još nije i matematički osigurao naslov ova utakmica je dobila epitet derbija kola iako je to svjesni smo svi daleko od derbija. Ipak kladionice u takmivm slučajevima nemogu računati faktor prijateljstva odnosno odnosa otac-sin te moraju postaviti granicu za kartone malo više od standardne i tu smatramo da imamo priliku. Naime domaće kladionice za ovaj susret daju granicu kartona od 4.5 po tečaju od 1.85 i granicu od 5.5 žutih kartona po tečaju od 1.55 što mi smatramo da je previše. Prije svega opciju na manje kartona uvijek treba igrati u lokalnim kladonicama jer one eventualni crveni karton ne računaju kao dva kartona kako je to slučaj u onim stranim „zabranjemim“ pa tako i u samoj okladi piše zbroj žutih kartona. Sa 1.70 žuta kartona u prosjeku po utakmici Dinamo je momčad koja u 1.HNL dobiva najmanje žutih kartona, a na drugom mjestu odmah izna njih je Lokomotiva sa prosjekom od 2.0 te je ovdije danas riječ po dvije najkorektnije momčadi ako slušamo statistiku. Naravno da nam to za ovu okladu ide u prilog.

Druga jako bitna stavka je sudac utakmice, Duje Strukan iz Splita ove sezone uz Ivana Bebeka ima najviše odsuđenih utakmica, njih čak 15. U tih 15 utakmica podijelio je Strukan ukupno 67 žuta kartona te je njegov prosijek ove sezone na 4.1 žuta kartona na utakmici (prošla sezona 3.9). Ono što je posebno zanimljivo je Strukanov prosijek ove sezone u utakmicama kada je sudio Dinamu ili Lokomotivi. Ove sezone Strukan je Dinamu sudio četiri utakmice i pri tome pokazao samo šest žutih kartona, te je prosijek kartona na tim utakmicama bio samo 1.5. Ista ili slična situacija je i sa Lokomotivom kojoj je sudio dva puta i pokazao samo tri žuta kartona (prosijek isto 1.5). Treća bitna stavka za napomenuti su međusobni susreti, Dinamo i Lokomotiva do sada su međusobno igrali 36 puta (32 pobjede Dinama, 2 neriješena te 2 pobjede Lokomotive). U tih 36 međusobnih utakmica imali smo prilike vidjeti ukupno 83 žuta kartona a to je samo 2.3 u prosijeku. Zanimljiv je i podataka da su u 36 međusobnih utakmica samo dva puta bilo više od pet žutih kartona dok je samo četiri puta bilo viđeno više od četiri žuta kartona.

S obzirom na izrazito povoljnu statistiku, činjenicu da su klubovi u prijateljskim odnosima te da za Dinamo nije neka must win situacija naš prijedlog je oklada na manje od 5.5 žutih kartona po tečaju od 1.55 koja fino može poslužiti za neki tiketić dok nije loša ni oklada na manje od 4.5 žuta kartona po tečaju od 1.85.


By Crne Kese (https://www.facebook.com/CrneKese001/)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje