nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza u Argentini nam donosi odlične kvote

Večeras od 2 sata i 10 minuta nakon ponoći odigraće se utakmica petog kola argentinske Primere B (Clausura) u kojoj će se sastati Colegiales i UAI Urquiza.

Colegiales je u prva četiri kola ostvario 1 pobedu, 2 remija i 1 poraz zbog čega na ovaj meč stiže sa 5 poena i kao 10. tim na tabeli.

Što se tiče njihovog protivnika, UAI Urquiza ima jedan bod više i zauzima mesto iznad domaćina, a do sada je ostvarila 2 pobede i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Colegiales – UAI Urquiza (www.flashscore.com)

Iako razlika u formi nije velika, kladionice i dalje favorizuju domaćina. Jedan od razloga za to bi mogla da bude činjenica da je Colegiales uspeo da savlada UAI Urquizu na svakoj od prethodnih 5 međusobnih utakmica i to svaki put uz bar 2 postignuta gola, odnosno bar 3 gola na meču. Ukoliko mislite da će taj niz biti nastavljen, tip “1“ možete odigrati po kvoti 2,30, a kombinacija “1&D2+“ po kvoti 3,60.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje