nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza u Letoniji nam donosi kvotu 4,05

Ekipe BFC Daugavpils i Metta/LU sastaće se ovog četvrtka, u terminu od 17 časova, a radi se o utakmici 13. kola letonske Optibet Virslige.

BFC Daugavpils je na prethodnih 12 mečeva upisao 2 pobede, 3 remija i 7 poraza te u ovom trenutku ima ukupno 9 bodova i zauzima pretposlednje, 9. mesto na tabeli.

Metta/LU je sa druge strane ostvarila 5 pobeda, 2 remija, kao i 4 poraza, a na ovo gostovanje stiže kao petoplasirani tim na tabeli i sa ukupno 17 poena.

Međusobne utakmice: BFC Daugavpils – Metta/LU (www.flashscore.com)

U poslednjih godinu dana BFC Daugavpils i Metta/LU su bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova te su se na prethodna 4 susreta između ovih ekipa mreže zatresle ukupno 20 puta ili u proseku tačno 5 puta po meču. S obzirom na to da je svaka utakmica završena rezultatom 3:2 svaki put je prošao i tip “5+“, a za nastavak tog niza se nudi sjajna kvota od oko 4,05. Tipovi “3+“ i “4+“ se plaćaju kvotama 1,50 i 2,30.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje