Nastupaju bez gol mašine!

0

Alanyaspor je vezala 3 pobede u turskom prvenstvu, od čega dve kao gost, te su prilično poboljšali svoju poziciju obzirom da su bili blizu opasne zone. Gledajući kompletnu tursku ligu, upravo je Alanya klub koji je osvojio najviše bodova u poslednja 3 kola.

Ipak, trener Safet Sušić će imati određenih problema za susret protiv Osmanlispora. Pored toga što su imali pauzu u prvenstvu, neko vreme neće moći računati na najboljeg strelca ekipe Vagner Love-a, koji rešeta protivničke mreže i na 24 meča je postigao 16 golova, ubedljivo najviše u timu.

Postoje izostanci u poslednjoj liniji tima, Georgios Tzavellas odrađuje suspenziju, srpski mladi reprezentativac Darko Lazić je operisao prepone i propustiće ovo kolo, desni bek Cenk Ahmet Alkilic takođe propušta meč. Praktično Sušić neće imati na klupi odgovarajuće rezerve u odbrani. U vezi neće bti Nemca Deniza Vurala, ali, ponavljamo, najveći hendikep je odsustvo najboljeg strelca ekipe.

Osmanlispor ove godine ni bleda senka ekipe iz prošle sezone, jasno je da imaju kvalitet, to su pokazali i u Ligi Evrope, te trenutno 12. mesto svakako ne oslikava njihovu snagu. Oni pobedom mogu skočiti do 8. pozicije (baš kao i Alanya), pobeda u prošlom kolu na strani protiv Kayserispora od 1:4 može nagovestiti dobar finiš sezone. Raduje povratak Papa Alioune NDiaye-a, a glavna pretnja preti od iskusnog napadača Weba.

Meč između Alanyaspora i Osmanlispora počinje danas od 15 časova.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here