Advertisement
MaxBet

Na današnjem programu NBA odigraće se 10 mečeva, a ovo su predlozi po izboru našeg urednika.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Bucksi će danas biti oslabljeni neigranjem startnog plejmejkera, Eric Bledsoa, a upitna je i prva zvezda Giannis ANTETOKOUNMPO. Ukoliko i grčki igrač ne nastupi, Khris Middleton bi mogao da ima partiju sa 20+ poena. Motrite status Giannisa i odigrajte ukoliko ne nastupi, mada je na 18.5 sasvim solidna opcija i pored Grka s obzirom na broj poena od 224 i lošu odbranu Cavsa.

Izostankom Giannisa, mogao bi da profitira i nekadašnji All-Star iz redova Cavsa. Kevin Love je i više nego sposoban da odigra dobru partiju, a Ersan Ilyasova nije kadar da ga čuva. Love 15.5 poena


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.