petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Parni valjak u nedelju od 20:00 dočekuje Cibonu

Jedanaesto kolo ABA j.t.d. lige, donosi duel jedinih evropskih šampiona koji nastupaju u prvom rangu regionalnog takmičenja i novo poglavlje u istoriji košarkaškog klasika regiona! Prvi put nakon finala 2009. godine, Partizan i Cibona će se sastati u Štark Areni.

Crno-beli će Cibonu dočekati u nedelju, 15. decembra od 20 časova. U dosadašnjem toku šampionata, crno-beli imaju učinak od 7 pobeda i 3 poraza, dok gosti imaju četiri trijumfa i šest poraza.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je rekao:

Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače, istakao je Trinkijeri.

Ivan Velić, trener Cibone:

Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Eurokupu. Imaju izuzetno jak i širok roster. Mi u toj utakmici stvarno nemamo što izgubiti. Idemo se postaviti muški, dati sve od sebe  i to je jedino što ću tražiti od svojih igrača. Pokušat ćemo s nekim stvarima iznenaditi Partizan, hoćemo li u tome uspjeti ostaje nam za vidjeti.


Tekst preuzet sa KK Paritzan i KK Cbiona

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje