utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Koliko su Durant, Irving i Curry postizali poena u predsezoni?

Čekanju je došao kraj! NBA se vraća na parkete i u kladioničarske liste! Sezonu otvaraju ni manje ni više nego Brooklyn Netsi i Golden State Warriorsi.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Utakmica se igra pred praznim tribinama u Njujorku, ali spektakl se očekuje na parketu. Bukmejkeri su procenili domaćine kao favorite sa hendikepom od 7 poena, dok je utakmica prognozirana na 230 poena.

A kako su Superstarovi šutirali u predsezoni?

Kevin Durant je otvorio predsezonu sa šutem 5-12 za 15 poena, da bi u drugoj utakmici bio najbolji strelac sa 25 poena (9-16 šut iz igre). Njegov saigrač Kyrie Irving imao je 18 poena (7-9 šut) i 17 poena (7-15 šut). Naravno, obojica su imali limitrane minutaže na ovim mečevima.

Popularnom KD-u je ovaj meč poseban jer je 1. nakon oporavka od povrede, a takođe jer igra protiv dojučerašnje ekipe sa kojom je osvajao prsten.

Sa druge strane, ostaje žal što se Klay Thompson povredio i što ćemo uživati u poenima samo jednog od Splash Brothersa. Stephen Curry je na mečevima predsezone postizao 10 poena (3-10 šut), 29 poena (11-21 šut) i 29 (9-23 šut).

Curry u Barclays centru hronološki gledano kroz istoriju ima sledeće brojke: 28, 34, 26, 28, 15, 39 i 35.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje