sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Problemi sa kovidom u jednom od timova, faliće dosta igrača!

Jedan od timova koji je bio favorit pred ovaj meč danas neće zbog kovida moći da računa na najjači sastav što će biti prilika za drugi tim da dođe do bodova, u trentuku pisanja članka, predložena kvota je 2,30, a meč možete preuzeti do 14 časova u sredu!

Radi se o susretu kvalifikacija za Kup Konfederacija Afrike, gde će se od 14 časova u sredu sastati As Kigali i Kampala City.

As Kigali je tim iz Ruande, koji je u prekinutoj sezoni bio na šestom mestu lige, sa skorom 7-12-4. Što se tiče nove sezone u nju su ušli dvomečom sa ekipom Orapa United iz Bocvane, pobeda na domaćem terenu 1:0 uz poraz u gostima 2:1, domaću ligu startovali su pobedom na domaćem terenu 2:1. Igrali su kvalifkacije za Kup Konfederacija više puta, a zanimljjivo je da nikad nisu poraženi na domaćem terenu, niti je viđeno više od 2 gola.

Kampala City je jedan od najboljih timova u Ugandi, oni su prošlu sezonu završili na 2.mestu sa skorom 15-5-5, a možda bi se borili i za titulu da su odigrana poslednja 5 kola. Što se tiče kontinentalnog takmičenja, oni su isto kao domaći često igrali u kvalifikacijama za Kup Konfederacija, a ono što je zanimljivo to je da su od 2009-te imali samo dve pobede uz 6 poraza i to uglavnom vrlo ubedljivih. Ono što im je problem pred ovaj meč jesu izostanci igrača zbog kovida, ali i prvog trenera tima Mike Mutebi-a. Od igrača zaraženi su prvi golman tima Charles Lukwago (3/0/0), rezervni golmani Hassan Matovu i Ali Mwirusi, štoper Denis Iguma (3/0/0), još jedan defanzivac Hassan Musana, veznjaci Stefano Lolo Mazengo, Samson Kizgozi i Kezroni Kizito, kao i napadač Brian Aheebwa. To nije sve, uz zaražene u timu ima i povređenih igrača, to su Gift Ali, Julius Poloto, Sadat Anaku i John Revit.

LINK DO VESTI:

Mišljenje urednika: U svim drugim situacijama ovo bi bio tesan meč koji se svakako ne bi našao u našem odabiru, ali sa ovakvom situacijom u redovima gostiju, smatramo da domaći tim ima velikih šansi da ostvari pobedu, a kvota na takav ishod je trenutno 2,30!

2:0 službenim rezultatom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje