petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Los Angeles Clippers – Denver Nuggets (utakmica II) 5. Septembar

Od 3h posle ponoći odigraće se 2. utakmica polufinalne serije između Los Angeles Clippersa i Denver Nuggetsa. U seriji vode Clippersi 1-0.

I danas kladionica visoko favorizuje ekipu Doc Riversa (hendikep je 9.0, isto kao i u prvom meču), a na utakmici se očekuje oko 222 poena.

Prvi meč je Denver bio pregažen rezultatom 97-120. Evidentno je ekipa Clippersa kvalitetnija i iskusnija na svim pozicijama. Pravo čudo bi trebalo da se desi pa da vidimo Nuggetse u finalu Zapada.

Kawhi Leonard igra kao mašina u Plejofu. Na prvoj utakmici je postigao 29 poena (šut iz igre 12-16), a trebalo bi da se desi da on ima baš loše veče ne bi li Clippersi izgubili. Na svim pozicijama su pokriveni makar sa 2 igrača.

Patrick Beverley je odigrao prošli meč 12 minuta, a danas se očekuje slična minutaža za defanzivnu napast.

Doc Rivers vrlo dobra udvaja Jokića, i sprski igrač je prošli meč završio na 15 poena. U poslednjih 14 duela protiv Clippersa, današnju marginu iz Maxbeta (25.5) nije nijedanput prelazio. Za one koji neće da rizikuju, savetujemo odigravanje popularnih makaza (sendviča) na margini od 23.5 i 25.5 za lagano uživanje u meču.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje