petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava: Duel ekipa koje gaje brzu košarku

U Arizoni, u 3h posle ponoći sastaće se Phoenix Sunsi i Houston Rockets u duelu timova koji gaje brzu košarku.

To će biti prvi duel ovih ekipa u ovoj sezoni. Finiks ima skor pobeda i poraza 8-20 i nisu ušli u sezonu kako su želeli i nikako ne mogu biti zadovoljni partijama Devin Bookera koji doduše ima prosek poena 18,8. Sunsi su na 3 uzaspotna izgubljena meča, a pritom primaju 113 poena po utakmici. Sa druge strane ekipa iz Teksasa igra super brzu košarku sa a pritom imaju skor 21-8. Rakete su dobile 10 uzastopnih mečeva, pre nego li što su poraženi sinoć od ekipe San Antonia u meču na jednu loptu (100-102).

Svakako je afla i omega u ekipi Houstona igrač koji bi bio još više na naslovnicama da nije  Westbrooka koji mu uzima titulu tripl-dabl mašine. Ali Rocketsi su mnogo više od fenomenalnog Jamesa Hardena, u sistemu Mike D’Antoni značajan doprinos daju Trevor Ariza, Ryan Anderson kao i Eric Gordon koji ima punu slobodu kada uđe sa klupe. Ova 4 igrača imaju u proseku više od 6,5 šutnutih trojki po meču. Igrač iz prve petorke koji je značajno napredovao i koji masu poena postiže nakon alleyoop asistencija Brade – Clint Capela biće odsutan sa ovog meča zbog povrede.

U ekipi Phoenixa sjajno igra Eric Bledsoe koji beleži 20 poena uz 5 skokova i isto toliko asistencija. Međutim prvi skorer Sunsa danas će nasram sebe imati jednog od boljih odbrambenih igrača u vidu Patrick Beverleya, pa ćemo videti kako će izađi na kraj sa njim. TJ Warren je nakon povrede odigrao 2 utakmice, ali za svega 10 minuta ne može da pruži ni približno dobre partije kao na startu sezone kada je imao prosek od 18 poena po meču.

Projektovane petorke za večeras:

Phoenix: Eric Bledsoe, Devin Booker, PJ Tucker, Marquese Chriss, Tyson Chandler

Houston: Patrick Beverley, James Harden, Trevor Ariza, Ryan Anderson, Nene Hilario

Kvalitet je definitivno na strani Rocketsa, a da li će Phoenix uspeti da napravi iznenađenje u jednom brzom meču?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje