četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava uz predlog: LA Lakers vs Denver Nuggets (1. utakmica)

Od 3h posle ponoći u Orlandu će se odigrati 1. utakmica finala Zapadne konferencije gde će sastati Los Angeles Lakersi i Denver Nuggetsi.

https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/videos/354257702618448/?t=0

Prema prognozama kladionica, Lakersi su favoriti na meču sa hendikepom od 7 poena, dok se na utakmici očekuje oko 209 poena. Prvobitno postavljena margina u Las Vegasu bila je na 211 poena.

Lakersi su lako izašli na kraj sa Houstonom, dok je Denver napravio preokret nakon 3-1 i zasluženo našao u finalu Zapada.

 Za današnju utakmicu Lakersi su označili veterana Rajon Ronda kao upitno, dok uprkos nekim najavama, neće zaigrati Will Barton za Denver.

Ekipa koju vodi Frank Vogel pre svega ima svežinu za ovaj meč, a potom i više vremena da se pripremi za duele. LeBron igra fantastično i beleži skoro triple dabl u proseku (26.6 poena 10.3 skokova i 8.8 asistencija), dok je Athony Davis za kojeg su Lakersi dali pola tima, drugi najbolji igrač sa 27.6 poena i 10.9 skokova.

Iako su igrali protiv ekipa koje postižu mnogo poena (Houston i Portland), Lakersi su izuzetnom sistemskom odbranom postali 3. najbolja defanzivna ekipa u Plejofu.

Denver značajno bolje igra u odbrani sa oporavkom Gary Harrisa, dok Jokić ima fantastične brojke sa 25.4 poena i 10.8 skokova. Jamal Murray je najbolji strelac sa 27.1 poen uz 6.4 asistencija.

Kladioničarski predlog: Lakers i preko 209.5 poena na kvoti 2.50


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje