nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA – odsutni igrači večeras 3.1.

Večeras je u najjačoj ligi na svetu 8 utakmica na programu, evo najvažnijih izostanaka:

U ekipi Philadelphie 76Sixers odustni će biti startni plejmejker Sergio Rodriguez i rezervni centar Richaun Holmes. Gerald Henderson je upitan zbog povrede, dok se Jahlil Okafor vraća se u ekipu nakon jednog meča pauze.

Plejmejkeri Utah JazzGeorge Hill i Dante Exum propustiće duel protiv Bostona, dok su u ekipi Celticsa upitni bek Marcus Smart kao i centar Tyler Zeller.

Nastup prvog pleja Indiane dovedeno je u pitanje, a igra li Jeff Teague ili ne, znaće se pred sam start meča. Rodney Stuckey je zasigurno odsutan u ekipi Pacersa. Rezervni centar Detroita – Aaron Baynes upitan je za meč, a njegov evenutalni izotanak mogao bi da donese koji minut Bobanu Marjanoviću.

Hassan Whiteside, Dion Waiters i Justise Winslow neće nastupiti za Miami, dok se u ekipu vraća prvi plejmejker Goran Dragić. Nastup odličnog u poslednje vreme, James Johnsona je upitno zbog bolesti.

U ekipi Kingsa odustan je Rudy Gay, dok se ekipi priključio Aaron Afflalo. Takođe i Ty Lawson će biti aktivan večeras. Sa druge strane u Denveru upitni su Keneth Faried, Jamer Nelson i Darrell Arthur.

Za ekipu Memphisa nastupiće centar Marc Gasol.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje