petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Da li Bucksi mogu opet da utišaju All-Stara?

Ovde pročitajte kratku najavu i predlog sa meča PortlandGolden State.


Prva utakmica večeras u NBA ligi odigraće se u Milvokiju od 21h gde će Bucksi dočekati Toronto Raptorse u 4. utakmici serije (Milwakuee vodi u seriji 2:1).

Ključ pobeda ekipe Jason Kidda leži u odličnoj odbrani glavnih ofazivnih opcija kandaske ekipe, kao i odličnim partijama Giannisa Antetokounmpa.

U obe pobede Bucksa, Toronto je postigao mali broj koševa (83 u prvoj utakmci i 77 u drugoj). DeRozan je u 3. utakmici bio neprepoznatljiv, toliko da je postigao svega 8 poena (ovosezonski prosek 27,3 poena). Svih 8 poena postigao je sa linije slobodnih bacanja, pošto iz igre nije pogodio nijedan od 8 šuteva. DeMar ima najlošiji procenat šuta u Plejofu od kada je zaigrao doigravanja (od sezone 2013-14 konstatno učestvuje u Plejofu). DeRozan pogađa svega 34% šuta iz igre.


Sigurno je da Bucksi neće odustati od dobitne formule, a koliko će uspeti zaustave D. DeRozana (27.5 margina poena). DeMar je ove sezone 6x igrao protiv Milwakuee-a, a ovo je njegova statistika kada su u pitanju poeni – 26, 30 poena (15 slobodnih bacanja u utakmici u Torontu), 11, 27, 23 i 8 u poslednjoj.


Ko je najbolji belac u NBA ligi?


Da li će ovaj podatak biti ključan u ishodu serije Utah Jazz i L.A. Clippers?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje