petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA PO: Memfisu je potreban plejmejker 48 minuta

Večeras su na programu 2 utakmice NBA Plejofa, prva se igra u Ohaju gde od 1h posle ponoći Cleveland Cavaliersi dočekuju Indianu Pacers,  dok je druga utakmica u Teksasu. Od 3:30 izjutra će se sastati San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies (prvi meč 111-82).

Ekipa Greg Popovića uništila je Memphis u trećoj četvrtini kada su napravili osetniju razliku od plus 20 poena. U četvrtoj četvrtini je željan igre i jedan od najeksplozivnijih igrača Jonathon Simmons uz Kyle Andersona i Dwayne Dedmona imao odličnu rolu sa klupe.

Monstruzona blokada Simmonsa

https://www.youtube.com/watch?v=ltYHYF1luLc

Mike Conley kao da je bio prisutan samo prvu četvrtinu i deo druge kada je ostvario 13 poena i meč završio na tom poenterskom učinku! Istina, zabeležio je i 7 asistencija i imao pomoć Marc Gasola koji je bio najbolji pojedinac u redovima gostiju sa 32 poena.

Ako Grizliji žele da naprave brejk, Mike će morati da bude konstantan svih 35 minuta koliko će najverovatnije odigrati ako meč bude u egalu. On je uz Gasola lider ove ekipe i to mora da pokaže i na terenu dobrom igrom. Protiv San Antonia je ove sezone beležio 12 poena (9 asistencija) i 2x po 19 poena i 6 asistencija.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje