subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA- poeni igrača (14.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Mitchell (Cleveland) 27.5+, pojedine 26.5+

EDIT 17:32 Mitchell je OUT

D. Garland 21.5+

Nažalost inicijalni pik na Mitchella + otpada jer zbog tretmana povrede koju vuče, Cavsi su odlučili da ga odmore u večerašnjem duelu sa Hornetsima.

U mečevima kada Donovan nije igrao, Darius je beležio u 2023 sledeće poenterske partije: 21, 24, 31, 21, 26 i 31.

Protiv T. Roziera na poslednja 3 duela beleži: 33, 41 (48 minuta) i 28 poena.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje