subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog poeni igrača (2. januar)

Od 1:30 posle ponoći sastaće se Atlanta Hawks i Cleveland Cavaliers. Domaćini su favoriti sa hendikepom od 6 poena, dok se na utakmici očekuje oko 229 poena.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Konačno možemo da gledamo ove 2 ekipe i uživamo u dobroj košarci, jer deluje da su oformili timove respektabilne bar za nadmetanje za Plejof.

Za domaću ekipu ni danas neće zaigrati Rajon Rondo i Danilo Gallinari, dok su gosti i dalje bez Kevin Portera i Mathew Delavedove.

Srpski igrač odigrao je za sada nekoliko efikasnih partija gde je prelazio današnju marginu od 13.5 (većina 14.5). Beležio je 15, 7, 17, 22 i sinoć svega 7 poena u blowout pobedi nad Netsima.

Cleveland na 5 utakmica prima svega 108 poena u proseku, ali sa klupe gde igraju na bekovskim pozicijama Dotson, te Cedi Osman na pozicij 3, nemaju dobru defanzivu.

Čekali smo status oko Galinaria, i s obzirom da je odsutan, očekujemo Bogdana sa jednom dobrom partijom na domaćem parketu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje