četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Kings – Clippers (31.12.)

Poslednjeg dana 2019. godine u NBA će se odigrati 7 mečeva, a mi vam u ovom članku predlažemo 1 igrača.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Od 23h Sacramento Kingsi će ugostiti Los Angeles Clipperse. Gosti su svakako favoriti sa hendikepom od 7 poena, dok se na utakmici očekuje oko 223 poena.

Igrač na poziciji plejmejkera koji je primarno okrenut odbrani – Patrick Bevelrey biće odsutan sa današnjem meča. Organizaciju napada će verovanto preuzeti Lou Williams, dok će i nešto više minuta dobiti D. Walton Jr.

Sacramento je na ovom meču bez usluga Marvin Bagleya, dok će D. Fox zaigrati.

Fox od kako se vratio od povrede, beleži solidne poenterske partije – 19, 8, 22, 31 i 18. Uprkos solidnim brojkama, njegova ekipa gubi.

Ne verujemo da će se nešto značajnije menjati u napadu, te je Fox 16.5 (HRV, BiH, CG) (17.5) deluje kao solidna opcija.

https://www.youtube.com/watch?v=D4vGEHLzchA

https://www.youtube.com/watch?v=_bk85C5qTrw

https://www.youtube.com/watch?v=WW4KWg7cIB0


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje