petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Spurs – Warriors (31.12.)

Poslednjeg dana 2019. godine u NBA će se odigrati 7 mečeva, a mi vam u ovom članku predlažemo 1 igrača.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


U 1h posle ponoći u Teksasu će se odigrati meč između San Antonio Spursa i Golden State Warriorsa. Domaćin je trenutno favorit sa hendikepom od 10.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 219 poena.

Gostujuća ekipa biće bez usluga najboljeg poentera D. Russella (23,2 pt), dok će najverovatnije i centar W.C. Stein propustii meč.

Izostankom najboljeg poentera sumnjamo da Warriorsi mogu do pobede na gostujućem terenu, iako imaju lep niz u poslednjih 5 mečeva (4 pobede i 1 poraz).

A. Burks u decembru se nalazi na proseku od 16.1 poen, a kako Spursi kao ekipa primaju 115 poena po meču, ne bi bilo ništa čudno da Alec prebaci marginu 15.5 (14.5 HRV, CG, BiH).


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje