subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi – par razmišljanja za 10. Maj

Na današnjem programu NBA odigraće se 6 utakmica, mi pored PREMIUM predloga imamo i par razmišljanja kada su u pitanju Poeni igrača.


[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (10. Maj)


Washington Wizardsi danas igraju bez prvog strelca Bradley Beala, a smatramo da bi to mogao da iskoristi Rui Hachimura (15.5) pre nego li Russell Westbrook.

Ukoliko ne bude igrao Malcolm Brogdon za Indianu, Clevelandov bek – Colin Sexton bi mogao da iskoristi nešto slabiju odbranu.

Houston loše brani centarsku poziciju, a Wood i Olynik teško mogu da pariraju teškašu kakav je Jusuf Nurkić (12.5)


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje