subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi – poeni igrača (13. Mart)

Na današnjem programu NBA odigraće se 8 utakmica, a mi vam donosimo 2 predloga.


Minnesota bez suspendovanog Malik Beasleya nade na bekovskoj poziciji polaže u rukija koji je bio izabran na 1. poziciji. Anthony Edwards (19.5) u 4 poslednje utakmice bez Malika beleži redom: 21, 24, 19 (šut za 3pt 1-10) i 27 poena u poslednjoj utakmici odigranoj posle All-Stara. Portland prima dosta poena sa svih strana, i sama utakmica je prognozirana na 233 poena.

Utakmica koja bi prema bukmejkerima trebala biti najefikasnija danas (239) predstavlja duel Atlanta Hawksa i Sacramento Kingsa. Trae Young (27.5)je uzeo čak 24 šuta na prvoj utakmici odigranoj posle All-Stara, ukoliko se taj trend nastavi mogao bi biti efikasan protiv Foxa i Kingsa.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje