ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz Srpskih liga!

Srpska liga Vojvodina: 14:30 Mladost Ns – Radnički Zr

Nema šta ovde mnogo da se priča, domaći su apsolutni favoriti. Lideri su na tabeli i smeši im se titula. Gosti mnogo oslabljeni u nastavku sezone odlaskom vrlo bitnih igrača, pogotovo u napadu. Iako su daleko od zone ispadanja, biće ovo teška polusezona za njih. U Zrenjaninu je bilo 1:4 za Mladost. PREDLOG: 3+, 1.70.

Srpska liga Beograd: 14:30 Radnički NB – Stepojevac Vaga

Jedan od boljih domaćina dočekuje jako dobrog gosta. Golovi pršte na sve strane a i sredina tabeče garantuje lepršav fudbal sa dosta golova. PREDLOG: 3+, 1.90

Srpska liga Beograd: 14:30 TEK Sloga – Zvezdara

U Velikim Crljanima klasična domaćinska ekipa igra protiv razigrane Zvezdare. Opet ekipe se sredine tabele, a još da dodamo to da je u poslednje 3 sezone između ovih rivala uvek bilo „3+“ a ne tako često i 4+,5+. PREDLOG: 3+, 2.05 ili GG 1,90.

Srpska liga Zapad: 14:30 Tutin – Budućnost Krušik

Tutinci igraju tako da je to ili pobeda ili poraz, bez nerešenog rezultata su ove sezone. Prvi su ispod crte, svaki bodovi su im preko potrebni. Gosti u gornjem domu, manje više sigurni ali u gostima su znatno lošiji nego kod kuće. Tutin ih je redovno dobijao na svom terenu, a sad kad su bodovi preko potrebni možda je vreme da se nastavi ta tradicija. PREDLOG: 1, 2.00.


Sumnjiv meč u Subotici: Bačka – OFK Vršac

Domaćinu dobrano gori pod nogama, a za prvim iznad crte kaskaju 6 bodova. Rezultati su jako loši, a poslednja pobeda je ostvarena jesenas. Da još serija bude loša jeste i rezultat iz kupa, gde su izgubili od niželigaša. Vršac je na 3.mestu ali nemaju nikakve ambicije osim da se ekipa uigrava i da skupi što više bodova. Sumnjiv niz 3 za 3 traje 2 godine, a ove godine je Bačka slavila u Vršcu što po nekom pravilu bi bilo da sad Vršac slavi. Ipak nama ovo nije dvojka samo zbog bitnosti domaćoj ekipi i mi ćemo ići kontru. PREDLOG: 1, 2.40 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje