utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Ruki uzima mnogo šuteva, nama donosi pare?

Poslednji meč današnjeg programa igra se u Kaliforniji gde će Sacramento Kingsi dočekati Dallas Maverickse. Ovo bi naizgled trebao biti neizvestan meč s obzirom na tabelarnu poziciju ekipa. Blagi favorit sa kvotom 1.55 je Dallas, pre svega jer ni sam trener domaćina ne zna sa kojom će postavom izaći jer jer non stop rotira i odmara igrače.

DeAron Fox, mladi ruki i plejmejker Kingsa konačno je zaigrao na nivou i pruža partije koje su ga preporučile kao 5. pika sa univerziteta Kentucky. Početni mesec oktobar je bio kada je Fox pružao najbolje partije i tada je u 7 partija imao prosečno 13,4 poena, međutim, u januaru su te brojke još bolje. Lisica u prvom mesecu godine ima 14,1 poen, dok je u poslednjih 10 mečeva na proseku od 14,5 (prosek bi bio i viši da protiv Magica nije postigao 7 poena nakon čega je napustio meč zbog povrede posle 11 minuta provedenih na parketu).

U prvom duelu rukija Foxa i Smitha, pulen Kingsa imao je 9 poena, međutim s obzirom na broj šuteva koje uzima u poslednje vreme, očekujemo ga u rasponu od 14-17 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje