četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Ukoliko dobije minute, mi dobijamo opkladu!

Od 1:30 posle ponoći u Njujorku će se sastati Brooklyn Netsi i Miami Heat.

Favoriti u meču su gosti sa kvotom 1.70 koji su do pre 2 meča imali seriju od 7 uzastopnih pobeda. Sa druge strane, domaćini u poslednjih 7 utakmica imaju samo jednu pobedu.

Za domaćina će danas nakon duže vremena zaigrati ponajbolji igrač D Angelo Russell, ali najverovatnije na limitu minuta. A takođe je pitanje u kakvoj je formi pošto je poslednji meč odigrao 11. novembra.

Poznato je da domaćin loše brani poziciju centra, i upravo bi Hassan Whiteside mogao da ima dobru partiju protiv današnjeg rivala, pod uslovom da mu trener da minute u poslednjoj četvrtini ukoliko utakmica bude egal do samog kraja.

On je u meču odigranom 29. decembra za svega 20 minuta postigao 17 poena, dok je i u predsezoni za 18 minuta postigao 19 poena.

Ukoliko ponovi ekvivalentne partije mogao bi da prebaci marginu od 15.5.

NBA predlog: Na poslednjih 8 duela nije prešao marginu!


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje