petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Već ih natovario duplo od današnje margine!

Od 3h posle ponoći u državi Kolorado sastaće se Denver Nuggetsi i Phoenix Sunsi.

Domaćin je prema kladionicama najizrazitiji favorit na današnjem programu NBA sa kvotom 1.27, dok utakmica pretenduje da bude najefikasnija sa oko 218 poena.

Ovo će biti drugi duel ovih rivala, prvi je pripao Denveru kada su ostvarili pobedu 134-111.

Za domaćina ni danas neće nastupiti startni plejmejker Jamal Murray zbog povrede, dok će za goste nakon 2 meča pauze zaigrati TJ Warren.

U prvom duelu ovih rivala, bek-šuter Gary Harris bio je gotovo perfektan sa 36 poena uz šut iz igre 14-17. Danas se on nalazi na margini od 18.5 koju je prelazio 5x u mesecu januaru (od 8 mečeva).

NBA predlog: Na poslednjih 8 duela nije prešao marginu!

NBA: Ukoliko dobije minute, mi dobijamo opkladu!


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje