ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NCAA: Klemson Tajgers – Džordžija Tek – Najava utakmice

Juče nije bilo sreće sa Luivilom. U prvom planu nam je bila igra over poeni, ali margina od 67,5 poena nas je odbila od toga. Na kraju poeni su došli, ali ne i naš hendikep. Zaista je falilo sreće, a mi vam toplo preporučujemo da poglete završnicu utakmice i samo će te videti koliko je sve ono bilo bizarno.

No nema vremena za plakanje. Danas smo se odlučili za još dve utakmice koje ćemo zapratiti. U prvoj će snage odmeriti Klemson Tajgersi i Džordžija Tek. Klemson je u 95% utakmica favorit, posebno na svom terenu pa je tako i večeras. Prema kladionicama, pobeda se ne dovodi u pitanje, jer je hendikep postavljen na 28,5 poena. Da, na prvi pogled izgleda mnogo, ali verujte da u koledž fudbalu to i nije tako strašno. Margina za poene je postavljena na 51,5.

S obzirom da se pitanje pobednika ne dovodi u pitanje, mi ćemo našu analizu usmeriti ka Klemsonu kao izrazitom favoritu.

Klemson posle prva dva kola ima skor 1-1. Poraz od Džordžija u prvom kolu je baš prodrmao tim, jer se i dalje priča o tome bez obzira na ubedlju pobedu Klemsona u drugom kolu.

Start ove sezone za Klemson znači i start nove ere. Trevor Lorens je sjajno predvodio ovaj tim, ali je kao prvi pik na draftu otišao u Džeksonvil Jaguarse.

U njegove kopačke ove sezone uleteo je Di Džej Uigailei, koji se nije proslavio u prvom kolu. Ono na čemu se zamera jeste jako loša pas igra. Njemu u odbranu ide činjenica da je ovo za njega novi tim, a da bi se stvorila konekcija sa hvatačima potrebno je vreme. Prema pisanjima američkih medija na pas igri će se insistirati u narednom periodu, jer samo sa igrom po zemlji (koja je dobra) Klemson ne može da se nada tituli, a titula je naravno cilj.

Igra po zemlji je kao što smo rekli dobri. Odbrana je takođe brutalna i retko ko se naigrao protiv njih. Na primer, prošle sezone ista ova Džordžija je izgubila od Klemsona rezultatom 72:3. Ovo je jasan pokazatelj koliko su oni dominantni kada se brane, i neretko se dešava da iz odbrane proistekne tačdaun.

Dakle, mi očekujemo standardno dobru igru odbrane Klemsona koja će dati posed svom napadu tokom većeg dela meča. Pas igra mora biti bolja i verovatno će biti, a ti će svakako doprineti da se mnogo lakše i brže osvja poen, što je prouzrokovati veliki broj poena.

Ovde smo se dvomilili između hendikepa i over poena, a uzeli smo ovo drugo, jer zbog potencijalnog BO Klemson može da se opusti, a na ovako visok hendikep svaki poen je bitan.

Predlog za klađenje: Više od 51,5 poena 1,76

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje